Hola Barcelona
octombrie 28, 2022
Restaurante de încercat în Creta
mai 15, 2023

Casa Timiș, relaxare la conac lângă București

Acum câtiva ani, am avut norocul de a participa la un eveniment organizat în mijlocul naturii, la nici 80km distanță de București, într-un loc extraordinar de frumos și liniștit, la Casa Timiș.

Casa Timiș este un conac construit în urmă cu mai bine de un secol și poartă amprenta renumitului arhitect Ion Mincu, fiind proiectat de un discipol al acestuia.

Imediat ce am ajuns acolo, am avut impresia că m-am teleportat în Toscana, conacul având un aer boem și peste tot vezi amfiteatre cu viță de vie.

Săptamana trecută, am ales să vizitez din nou acest loc magic, pentru a descoperi gastronomia incredibil de variată și de gustoasă, fix cum imi aminteam.

Aici, vei găsi 3 restaurante: Veranda dintre Vii, Rotonda și Conac, precum și un English Bar super cozy. Indiferent de restaurantul ales, mâncarea este mai mult decât perfectă.

Gurmandă declarată, nu există să fi mâncat ceva aici și să nu fie bun. Totul este excepțional, de la mâncare, aspectul farfuriei, oamenii care lucrează aici, cât și serviciile oferite.

Te vei simți ca într-o poveste atunci când vei păși în unul dintre bungalow-urile recent construite, unde totul este pictat manual și unde vei simți energia deosebită a locului.

Atunci când ai nevoie de un loc unde vrei să-ți încarci bateriile, poți opta fără ezitare pentru Casa Timiș. Atât pentru energie, relaxare, gastronomie, cât și vinurile cu care se mândresc, producție proprie.

Vă las mai jos câteva poze din preparatele încercate, pentru a vă convinge singuri cât de apetisant arată totul.

Călătorește, trăiește, iubește…în spiritul experiențelor culinare de neuitat!

Mădă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai multe